Thomas Meunier heeft een krachtige boodschap voor de FIFA in verband met de overvolle kalender

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
| 6 reacties
Thomas Meunier heeft een krachtige boodschap voor de FIFA in verband met de overvolle kalender

Het seizoen wordt steeds drukker voor onze toppers in het buitenland, zoveel is duidelijk. Na het WK was er amper verpozing, ondertussen zitten ze al aan hun tweede stage bij de Belgian Red Devils. Het houdt ogenschijnlijk niet op.

Dat is ook Thomas Meunier niet ontgaan: "Of het niet wat te veel is? Klopp gaf aan dat de Nations League een beetje matchen zijn voor de matchen en voor extra geld en dat soort zaken en ik voel het een beetje ook dezelfde manier aan."

Kalender overvol

Want de kalender is al overvol: "Af en toe eens een vrij weekend is ook niet slecht, want er zijn wel heel veel wedstrijden met de CL, de competitie en de diverse bekers. Het wordt steeds drukker, voor de kwaliteit van het voetbal zou wat extra rust niet slecht zijn."

"Spelen met je club en om de drie-vier weken samenkomen met de nationale ploeg? Het is misschien wat veel en misschien moet de FIFA op de kalender voor extra rustmomenten kijken? We hadden weinig verlof na het WK, dus zo heb je wel heel weinig vrije tijd over, het is ook belangrijk om tijd door te kunnen brengen met de familie en dergelijke meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties