? KV Mechelen hervat competitie voor meer dan 15.000 fans met indrukwekkende tifo, Beerschot Wilrijk-supporters zwaaien met geldbriefjes

Diederik Geypen
Diederik Geypen en Redactie vanuit Mechelen
| 65 reacties
? KV Mechelen hervat competitie voor meer dan 15.000 fans met indrukwekkende tifo, Beerschot Wilrijk-supporters zwaaien met geldbriefjes

Dé topmatch van deze voetbalzondag is zeker en vast KV Mechelen-Beerschot Wilrijk. De thuisploeg was en is het meest van allemaal betrokken bij de operatie 'Propere Handen' en daar hadden de Kakkers - net als de bezoekende Ratten - een antwoord op voor de aftrap.

Bij de opkomst van de spelers kwam een reusachtige tifo tevoorschijn achter het doel: "Wij zijn Malinwa" met daaronder "De enige trouw in het voetbal is tussen de supporters en de club." Vanzelfsprekend lieten fans over het hele stadion hun rood-gele kleuren zien, met 15.241 waren ze in totaal!

Het leverde alvast fantastische beelden op nog voor er één bal getrapt was: 

De supporters van Beerschot Wilrijk die de korte trip maakten, hadden ook één en ander in petto. Zij zwaaiden met geldbriefjes en haalden nog een spandoek boven met 'KV M€ch€len', als niet mis te verstane verwijzing naar het omkopingsschandaal waar de club bij betrokken is. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties