Club Brugge leeft met vertrouwen naar cruciale match toe: "Je voelt dat er iets niet pluis is bij Monaco"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht en Redactie vanuit Brugge
| 3 reacties
Club Brugge leeft met vertrouwen naar cruciale match toe: "Je voelt dat er iets niet pluis is bij Monaco"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge gaan ze vol voor de derde plaats. Een overwinning tegen Monaco is daarbij van cruciaal belang. En er is vertrouwen, wat zowel Ivan Leko als Stefano Denswil met hun woorden en lichaamstaal lieten verstaan.

Leko analyseerde de tegenstander, maar stuitte op wat problemen. "Ze hebben een nieuwe coach en dat maakt de voorbereiding moeilijker. Maar we hebben een uitgebreide analyse van die ene match tegen Strasbourg gemaakt. Jardim of Henry is niet hetzelfde verhaal. Ik verwacht ook een ander Monaco."

"We hebben respect voor de tegenstander, maar tegelijkertijd geloven we in onze eigen sterkte. We hebben al bewezen dat we mee kunnen op dat niveau."

Laten zien waar Club Brugge voor staat

Zelfde taal bij Stefano Denswil. Die weet dat er kansen zijn. "Wij doen ook ons huiswerk. Je leest het nieuws wel en afgelopen weekend zagen we ze opnieuw verliezen. Je ziet toch dat het daar niet helemaal pluis zit."

"Bij ons gaat het momenteel ook iets minder. Maar de wedstrijden volgen elkaar in sneltempo op, dus we mogen niet te lang in die teleurstelling blijven hangen. We hebben in de Champions League toch al laten zien waar Club Brugge voor staat en dat willen we morgen opnieuw doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties