Reactie Hans Vanaken kritisch op de eerste veertig minuten van Club Brugge: "Mag niet gebeuren"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht en Redactie vanuit Brugge
| 4 reacties
Hans Vanaken kritisch op de eerste veertig minuten van Club Brugge: "Mag niet gebeuren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De nul is eraf voor blauw-zwart. De eerste veertig minuten liep het nochtans niet al te goed voor Club Brugge, maar na de 1-1 begon het wel wat beter te draaien. Dat vond ook Hans Vanaken, die ook over zijn eigen wedstrijd reflecteerde. 

"Er zat meer in, want na het doelpunt hadden we wel de controle. In de tweede helft ging het beter en zetten we hoger druk", aldus Hans Vanaken. "Dan brachten we Monaco ook meteen in moeilijkheden en zorgden we voor een goede tweede helft."

"Waarom het die eerste 40 minuten niet liep? Dat is een goede vraag. We gaan het goed moeten bekijken, want zoiets mag niet gebeuren. We hadden er op voorhand namelijk over gesproken om Tielemans en co niet te veel ruimte te geven, maar dat deden we wel."

Momenten pakken

Het gevolg is dat Club Brugge alweer geen driepunter te strikken heeft. "Monaco was misschien wel te pakken, maar in de Champions League moet je ook je momenten weten te pakken. Dat is de manier om verder te raken. En dat hebben we niet gedaan."

"Mijn wedstrijd? Dat was wat in de lijn van de rest van de ploeg. Misschien was het mijn minste wedstrijd van de drie in de Champions League, maar aan de andere kant had ik ook twee assists kunnen hebben. Belangrijk zijn is soms ook interessant."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties