Reactie Niet iedereen zonder zorgen bij KV Mechelen: "Situatie waar je niet in wil belanden"

Niet iedereen zonder zorgen bij KV Mechelen: "Situatie waar je niet in wil belanden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vijfde zege op rij, de vierde na mekaar met 3-0 en ook opnieuw een clean sheet: op het eerste zicht leek het een goednieuwsshow bij KV Mechelen. Dat was toch niet helemaal het geval. Gustav Engvall kwam immers niet ongehavend uit de strijd en had ook na de match nog altijd zeer.

Of het nu tegen Beerschot Wilrijk is of tegen Roeselare: Gustav Engvall is het type speler dat er altijd voor gaat. Zijn blessure is dus een domper. "Dit is een situatie waar je niet in wil belanden. Ik ging voor de bal, maar was iets te laat. Ik kreeg een tik tegen de binnenkant van mijn rechterknie. Ik voel me dan ook niet zo goed. Het doet veel pijn", bekent de Zweedse aanvaller.

Engvall wou in eerste instantie nog verder spelen. "De ploeg doet het goed, ik voelde me ook opperbest. Dan wil je er gewoon voor gaan. Als je zoveel energie in je lijf hebt, wil je spelen. Ik heb nog geprobeerd. Toen ik me aan de zijkant bevond, wist ik dat ik niet meer verder kon. Ik kon amper nog een paar stappen zetten."

Wachten op de scan

De clubdokter wist te vertellen dat het wellicht om een kneuzing van de mediale band gaat. Hij denkt niet dat er sprake is van een scheur. Toch blijft het bang afwachten. Een lange afwezigheid van Engvall zou toch een zware aderlating zijn voor de ploeg. "Er zal zeker een scan genomen worden. We zullen zien wat die zegt. Ik weet niet of het morgen al zal zijn of niet. We moeten afwachten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties