Vanhaezebrouck begrijpt Deschacht: "Ik geloof hem echt dat het pijn zal doen, ik had hem nog willen houden"

Vanhaezebrouck begrijpt Deschacht: "Ik geloof hem echt dat het pijn zal doen, ik had hem nog willen houden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Iedereen klaar voor de terugkeer van Olivier Deschacht naar het Astridpark? 17 jaar lang deelde hij lief en leed in de Brusselse kleedkamer. Voor het eerst zal hij in de bezoekersvestiaire zitten. Hein Vanhaezebrouck begrijpt hoe hij zich voelt.

Deschacht gaf zaterdag al aan dat het geen makkelijk moment zal worden voor hem. "Ik ga er wakker van liggen", zei hij zelfs. Niet gespeeld, volgens Vanhaezebrouck. "Als je zoveel matchen voor deze club gespeeld hebt en je moet die club verlaten terwijl je nog wou spelen... Dat zal een teleurstelling geweest zijn en die zal donderdag weer opflakkeren."

"De match zal hem herinneren aan hoe het hier afliep. Ik geloof hem echt als hij zegt dat het pijn gaat doen. Maar ik ken Oli, hij gaat zich vol geven. Niet met het idee van revanche, maar zo is hij gewoon. Hij geeft altijd alles voor de club waar hij voor speelt."

Ik kan de beslissing begrijpen

De beslissing om hem geen nieuw contract te geven werd boven het hoofd van Vanhaezebrocuk genomen. "Van mij had hij nog een jaartje mogen blijven. Maar als je als club beslist om de kaart van de jeugd te grijpen, dan kan ik die beslissing begrijpen. We moeten daar nu trouwens niet meer op terugkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties