Jelle Van Damme (35) wil afsluiten bij Antwerp, maar nu nog niet: "Ik teken met mijn ogen dicht én met mijn slechte hand"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Jelle Van Damme (35) wil afsluiten bij Antwerp, maar nu nog niet: "Ik teken met mijn ogen dicht én met mijn slechte hand"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme heeft jarenlange ervaring in de top opgedaan bij Anderlecht en Standard, maar dat kan je stilaan ook over Antwerp gaan zeggen. Als het van de 35-jarige verdediger afhangt, vertrekt hij nooit meer op de Bosuil.

Nog twee seizoenen, schat Jelle Van Damme zelf in bij Het Laatste Nieuws. "Ik ben 35 en fit, fitter dan in Amerika en dat is nodig. Het voetbal is intensiever hier en de concurrentie is stevig. Ik heb nog twee goede seizoenen te gaan. Dat voel ik. Fysiek ben ik nog top en ik amuseer me nog."

Nog eens meedoen voor een prijs, wie weet Europees voetbal met Antwerp

Jelle Van Damme

"Nu, stel dat ik na volgend seizoen voel dat het op is, dan ga ik ook niet twijfelen om er een punt achter te zetten. Maar ik zou eigenlijk wel graag bij Antwerp mijn carrière afsluiten. Het hier nog allemaal één keer meemaken, meedoen voor een prijs, wie weet Europees voetbal. Dat zou top zijn", hoopt Van Damme.

Een contractvernieuwing is er voorlopig nog niet, maar als de aanbieding komt... "Dan teken ik met mijn ogen dicht én met mijn slechte hand. (grijnst) Ze weten dat ik hier graag ben. De rest is up to them."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties