Hoe leven fans van Essevee en Lokeren toe naar de kelderclash? "Samen timmeren aan de weg" vs. "We leven terug op hoop"

Yannick Lambrecht Aernout Van Lindt
Yannick Lambrecht en Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Hoe leven fans van Essevee en Lokeren toe naar de kelderclash? "Samen timmeren aan de weg" vs. "We leven terug op hoop"

Eén van de interessantste matchen van het weekend is Zulte Waregem - Lokeren. Zij willen allebei een dramatische eerste seizoenshelft toch nog afsluiten op een positieve noot en vooruitblikken doen we met een supporter van beide ploegen.

Essevee (16de - 9 op 42)

"Alles zit dit seizoen een beetje tegen. Van pech tot arbitrale beslissingen, het lot is ons nog niet gediend. Hopelijk valt het dubbeltje ook eens in onze richting." (lees hier hoe de Essevee-supporters de arbitrage in vraag stelden)

"We zijn opnieuw aan de weg aan het timmeren allemaal samen. Sinds de match tegen Anderlecht laat ons team zien dat we wel degelijk nog kunnen voetballen. We krijgen continu mentale klappen, maar we moeten daarop blijven voortbouwen."

"We zien wel of we kunnen winnen tegen Sporting Lokeren. De overwinning tegen Standard was belangrijk, we willen nu nog een paar overwinningen halen om zo snel mogelijk onderin weg te komen."

Lokeren (14de - 10 op 42)

De Lokerse aanhang zal in grote getalen aanwezig zijn in het Regenboogstadion. Voorzitter Roger Lambrecht wou de zege tegen Eupen (de eerste sinds 1 september) vieren door alle tickets van de supportersclubs terug te betalen en zo raakten alle bussen in sneltempo volledig volzet.

"Die actie zal onze gedachte over de voorzitter toch niet zomaar veranderen. We zijn niet door de ontslagen Peter Maes in deze situatie terechtgekomen, wel door het bestuur. En Trond Sollied zal zeker nog zijn werk hebben, maar na een mooie start kunnen we toch terug een beetje op hoop leven."

"Zulte Waregem verdient het met zo'n ploeg eigenlijk nog minder dan wij om onderin te staan. Het zal zeker niet makkelijk worden. Maar wij hebben nu toch terug wat vertrouwen gekregen na vorige week en hopelijk kunnen de spelers die lijn doortrekken. Wij zullen alleszins vol achter de ploeg staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties