KV Mechelen-trainer Wouter Vrancken heeft opmerkelijke manier om de voeten op de grond te houden na periodetitel
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 4 reacties

Trainer Wouter Vrancken hamert op gevaar voor decompressie bij KV Mechelen

KV Mechelen-trainer Wouter Vrancken heeft opmerkelijke manier om de voeten op de grond te houden na periodetitel
Foto: © photonews

KV Mechelen heeft vorige week de eerste periodetitel in 1B op zak gestoken, maar de échte prijs is de promotie naar 1A. Opvallend genoeg ging die eer de laatste jaren telkens naar de tweede periodekampioen en dat zullen ze Achter De Kazerne geweten hebben.

"Samen met onze videoanalist Jan Boden hebben we een filmpje in elkaar gestoken met beelden uit de vorige twee seizoenen", verklaart trainer Wouter Vrancken in Gazet van Antwerpen.

"Eerst toonden we de euforie bij Roeselare en Beerschot Wilrijk na het winnen van de eerste periodetitel. Daarna volgden de beelden van hoe ze uiteindelijk toch nog de boot ingingen in de finale."

De groep beseft dat het nu pas écht begint

Vrancken

Opletten voor decompressie is dus de boodschap. Is die ook aangekomen? "Dat zal blijken tegen Lommel. Op training heb ik alleszins niet de indruk gekregen dat er sprake is van decompressie", aldus Vrancken

"Ik heb ze niet extra op scherp moeten zetten of zo. Ik denk dat deze groep heel goed beseft dat het nog lang niet gedaan is. De groep beseft dat het nu pas écht begint."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties