? Gakpé zette Cercle op weg naar stuntzege in Genk: "Die 9 op 9 toont aan tot wat we in staat zijn"
Redactie
| 0 reacties

Serge Gakpé zette Cercle op weg naar stuntzege in Genk

? Gakpé zette Cercle op weg naar stuntzege in Genk: "Die 9 op 9 toont aan tot wat we in staat zijn"
Foto: © photonews

Cercle Brugge zorgde zaterdagavond voor een seizoensprimeur in de Jupiler Pro League. De promovendus slaagde er als eerste in KRC Genk te kloppen.

Serge Gakpé had met zijn doelpunt voor 0-2 een belangrijk aandeel in de uiteindelijke 1-2-overwinning. De 31-jarige Fransman was voor de camera van Voetbalkrant.com uitermate tevreden over de straffe stunt in de Luminus Arena. Onder het filmpje vindt u overigens de complete vertaling van het interview.

"Het was geen gemakkelijke match. Veel werk voor beide ploegen. Soms moesten we vrij hard gaan terughangen om uiteindelijk kansen te creëren. Dat systeem werkte vandaag. We kregen overigens niet veel mogelijkheden, maar je speelt hier wel tegen Racing Genk hé."

"Over mijn doelpunt ben ik natuurlijk tevreden. Ik was goed gevolgd op het schot van Bruno dat door Vukovic gelost werd. Het leek maar een inlegger, maar er stond nog een verdediger in de weg, waardoor ik de bal echt goed en hard moest plaatsen." 

Negen op negen is nu zeker goed voor het vertrouwen. We willen verder mooie dingen blijven doen, te beginnen met de drie punten op Charleroi", besluit Gakpé.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties