Reactie Juklerod over moeilijke opdracht: "Vervangers deden het zeker niet slecht"

Dirk Pieters
| 7 reacties
Juklerod over moeilijke opdracht: "Vervangers deden het zeker niet slecht"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondagmiddag nam Antwerp het op tegen AA Gent. Dat dit geen simpele opdracht ging worden, wist iedereen. Maar de oudste club van het land moest het ook nog stellen zonder de middenvelders Haroun en Yatabare.

Zowel Haroun als Yatabare bewezen dit seizoen al hun waarde voor de ploeg. Het loopvermogen van beiden kent zijn gelijke niet. Geen simpele opdracht dus om hen te vervangen. Tegen Gent moest het dan toch door blessures en schorsingen. Het duo Opare en Govea moest depanneren en deed het zeker niet onaardig.

Vervangers deden het niet slecht

Dat vond ook Simen Juklerod. "De vervangers deden het zeker niet slecht op het middenveld en hielden zich goed staande tegen onder andere Dejaegere en Andrijasevic. Het was zeker niet gemakkelijk voor hen. Gelukkig pakten we hier dan ook nog een punt en staan we op een mooie tweede plaats."

De linksachter wou over de beslissingen van de VAR niet al te veel kwijt na het laatste fluitsignaal. "Het was een hele rare wedstrijd met die afgekeurde doelpunten, de strafschop en die bal op -of over- de lijn. We moeten ons neerleggen bij de beslissingen van de scheidsrechter." 

  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties