Reactie Vanhaezebrouck somt 'de beteren' op (en is uiteraard snel rond): "Hij wordt een onbetwiste titularis"'

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 31 reacties
Vanhaezebrouck somt 'de beteren' op (en is uiteraard snel rond): "Hij wordt een onbetwiste titularis"'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag waren we in Dortmund, vandaag in Anderlecht. De ene 0-0 is de andere niet. Club Brugge voetbalde naar eigen kunnen, Anderlecht ook, maar hoe verschillend kunnen de tegenstanders wel niet zijn?

Akkoord: Anderlecht speelde met een B-elftal waarvan veel jongens al lang geen minuten meer maakten. "Je moet alle verschillende situaties bekijken. Morioka heeft twee maanden niet gespeeld en heeft nog wat tijd nodig. Hij speelde de eerste helft laag en ik liet dat deze keer toe omdat hij de bal moest voelen. Hij was beter in de tweede en had de beste kans. Dat hij mist heeft te maken met matchritme."

"Kayembe was goed, Dauda bij momenten ook. En Bornauw, daar hoef ik geen tekening bij te maken, dat wordt een onbetwiste titularis", haalde Vanhaezebrouck de minst slechten aan. "Er ontbrak ons wat punch. Spijtig dat we die goal niet scoorden, want we verdienden te winnen."

Evaluatie

Maar - euh - wij zagen nogal redelijk veel negatiefs. "Ik moet nu geen hele evaluatie van mijn kern maken. Dat gaan we op het juiste moment doen met de juiste mensen. En niet in de pers. Er zijn er die progressie maken en er zijn er die moeilijkheden hebben om het niveau te bereiken dat we willen", hield Hein zich op de vlakte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties