Hein slaat en zalft: "Er liggen hopen schoendozen in Neerpede" en "Dat is voor mij het grootste positieve punt"

Hein slaat en zalft: "Er liggen hopen schoendozen in Neerpede" en "Dat is voor mij het grootste positieve punt"

Er werd nogal wat gelachen op sociale media zondag met de schoenen van Sebastiaan Bornauw. De jonge verdediger zijn schoen werd stukgetrapt door Pozuelo, maar toen hij terug op het veld verscheen had hij twee verschillende schoenen aan. En dat kon hij zelfs niet corrigeren tijdens de rust.

Want Bornauw had geen reserveschoenen mee en speelde dus verder op die van Santini, die een maat te groot waren. "Dat snap ik dus niet hé", zei Vanhaezebrouck achteraf. Toen ik nog speelde hadden we zelf onze reserveschoenen mee. Nu liggen er hopen schoendozen aan de inkom in Neerpede en heeft hij er geen mee. Dat is nalatigheid. De jonge gasten hebben al veel geleerd, maar dit kan nog beter."

Maar uiteraard kregen de 19-jarigen toch weer lof. "Die vier 19-jarigen zijn voor mij het grootste positieve punt. Die jongens doen het bijzonder goed. Ze zijn geleidelijk gebracht en dat werkt."

Daarmee wil hij ook zeggen dat als Dimata en co terugkeren, Doku en Verschaeren iets minder kansen zullen krijgen. "We mogen ook niet te snel gaan met die jongens."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties