? Marouane Fellaini ontsnapte aan rood tegen Arsenal en het heeft met zijn ex-afro te maken
Redactie
| 5 reacties

Fellaini trekt aan haren Guendouzi, maar krijgt geen kaart tegen Arsenal

? Marouane Fellaini ontsnapte aan rood tegen Arsenal en het heeft met zijn ex-afro te maken
Foto: © photonews

Marouane Fellaini is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Dat bewees de sterke Belg nog maar eens in de Premier League-confrontatie donderdagavond tegen Arsenal.

Manchester United - Arsenal eindigde op 2-2. De bezoekers uit Londen kwamen tweemaal op voorsprong en hadden over de hele match gezien het betere van het spel. Verschillende Mancunians kregen het dan ook op hun heupen. 

In het bijzonder de chouchou van Mourinho, Marouane Fellaini. In minuut 87 was Arsenal-middenvelder Guendouzi Big Fella te snel af en dat kon de Rode Duivel nogal moeilijk hebben. Fellaini trok dan maar stevig aan de haren van de Fransman. Gary Lineker beweerde in Match of the Day met een knipoog dat de ex-Evertonspeler jaloers is op voetballers die nog wel hun lange haren hebben (Fellaini ontdeed zich vorige week van afro-kapsel, nvdr.). 

Huth

Wat nog opmerkelijker was, was dat de actie klaarblijkelijk aan de aandacht van scheidsrechter Marinner moet ontsnapt zijn. Lord Fele kon en moest misschien wel rood krijgen. Voor de oorzaak van deze vreemde, ongehoorde actie moeten we misschien wel twee jaar terug in de tijd. Toen was onze landgenoot zelf het slachtoffer wanneer Leicester City-speler Huth wilde aanvoelen hoe het nu juist is om een afro te hebben. 

Dat had de Duitser beter niet gedaan, want Fellaini trakteerde hem prompt op een elleboogstoot. Ook toen movede de ref niet. Na afloop van de match kregen beide spelers wel een schorsing van drie speeldagen op hun bord. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties