Zes jonge talenten die tijdens de winter héél goedkoop op te pikken zijn bij Anderlecht
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties

Anderlecht zet zes van zijn jongelingen in de etalage

Zes jonge talenten die tijdens de winter héél goedkoop op te pikken zijn bij Anderlecht
Foto: © photonews

De wintermercato belooft weer enorm rumoerig te worden bij Anderlecht. Maar er zijn ook koopjes te doen. Een paar jongens, die ofwel geen toekomst meer hebben ofwel aan spelen willen toekomen, zijn er op te halen...

Vranjes moet weg, Obradovic moest al lang weg zijn, Milic mag weg, net als Appiah... Maar er zijn ook goedkope jongens die bij paars-wit weggehaald kunnen worden. De vorige zijn qua loon, ouderdom en soms gedrag niet haalbaar of gewoon niet interessant voor Belgische ploegen. Deze zijn dat wel...

Hannes Delcroix

Nog steeds maar 19 jaar oud, maar hij maakt al enkele seizoenen deel uit van de A-kern. Heel wat blessures remden hem af en sindsdien is hij voorbijgestoken door Sebastiaan Bornauw. Hij wil speelminuten en aangezien Anderlecht in de winter een extra verdediger gaat halen, lijkt een uitleenbeurt of vertrek het beste.

Karim Dante 

Hetzelfde verhaal voor de 20-jarige Malinees. Hij wordt gezien als één van de grootste verdedigende talenten van zijn land, maar kan zich niet doorzetten bij paars-wit. 

Luka Adzic

Gehaald voor 800.000 euro als één van de grootste Servische talenten, maar nog geen minuut gespeeld bij de A-ploeg. Zelfs bij de beloften kwam hij lang niet aan de bak. Nu lijkt hij wel zijn draai gevonden te hebben in België, maar hij mag wel uitgeleend worden om ervaring op te doen.

Kristal Abazaj

Hij mag vertrekken, want ondanks zijn snelheid heeft hij Hein Vanhaezebrouck nog steeds niet kunnen overtuigen. Hij scoorde wel verschillende keren bij de beloften de laatste weken en zou wel iets in zijn mars hebben. 

Edo Kayembe

Een verdedigende middenvelder die zich nog niet heeft kunnen laten zien in de weinige minuten die hij kreeg, meestal op een plek waar hij niet het best tot zijn recht komt. Kayembe wil zelf vertrekken, want hij vindt het tijd om meer speelgelegenheid te krijgen.

Emmanuel Sowah

Op Anderlecht zijn ze het eens dat de Ghanees een talent is, maar door zijn vele blessures komt hij niet meer aan de bak. Daarom mag hij nu ook vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties