UPDATE: Toptransfer Kaminski naar AA Gent dreigt alsnog in het water te vallen

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 40 reacties
UPDATE: Toptransfer Kaminski naar AA Gent dreigt alsnog in het water te vallen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zal toch niet waar zijn... Thomas Kaminski was al aangekondigd als de nieuwe doelman van AA Gent, maar zijn fysieke testen gooien plots roet in het eten.

UPDATE: Kaminski is vandaag niet mee vertrokken naar Spanje, maar AA Gent zou de lijn wel openhouden. De club wil onderzoeken of zijn voetprobleem tijdelijk of permanent is.

De enige reactie komt voorlopig van Patrick Lips, directeur communicatie bij Gent. "Er is op dit moment geen deal, verder onthouden we ons van commentaar", zei hij aan Het Laatste Nieuws.

De eerdere berichtgeving:

Manager Michel Louwagie heeft een nultolerantiebeleid wat betreft blessures bij potentiële aanwinsten en wees op een probleem met Thomas Kaminski. Door een letsel aan de voetzool zou zijn sprongkracht, toch wel belangrijk voor een doelman, onvoldoende zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Voor Kaminski zelf kwam dat nieuws als een totale verrassing, want hij was bij andere artsen volledig fit verklaard. Hij moet hopen dat de clubs toch nog tot een akkoord komen. Momenteel ziet het ernaar uit dat hij de trainingen zal hervatten bij KV Kortrijk - en dus niet meegaat op winterstage met de Buffalo's.

Nochtans lag alles al klaar voor de toptransfer: een contract voor 4,5 jaar, een som van 2,5 miljoen euro inclusief bonussen, het persbericht... Nu dreigt dat allemaal plots voor niets te zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties