Vertrouwen opdoen bij oude bekenden? 'Twee teams uit JPL én ook buitenlandse teams willen Anderlecht-speler'
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 3 reacties

Waasland-Beveren, KV Oostende en Kaiser Chiefs allemaal genoemd voor Knowledge Musona van RSC Anderlecht

Vertrouwen opdoen bij oude bekenden? 'Twee teams uit JPL én ook buitenlandse teams willen Anderlecht-speler'
Foto: © photonews

We genoten de voorbije jaren van hem op de Belgische voetbalvelden, maar bij RSC Anderlecht kwam het er nog niet uit. Rest de vraag: wat nu? Verschillende clubs in België én in het buitenland tonen interesse.

Knowledge Musona kwam dit seizoen bij Anderlecht niet verder dan tien wedstrijden, waarin hij in totaal een keer scoorde en twee assists gaf. 

Goalgetter bij Oostende

Te weinig voor de ex-speler van KV Oostende, die de voorbije jaren bij KV Oostende over alle competities heen drie seizoenen lang tien of meer keer wist te scoren.

Bij de Kustboys is er in aanvallend opzicht dit seizoen een probleem, want geen van de aanvallers vindt echt makkelijk de weg naar doel. Daarom dat Oostende ook al dacht aan een eventuele (tijdelijke) terugkeer van de aanvaller.

Ook Waasland-Beveren polste deze week naar de voorwaarden van de Zimbabwaan, al lijkt hij te duur spek voor de Wase bek. Coach Custovic kent de aanvaller natuurlijk erg goed van bij ... Oostende.

Ook vanuit het buitenland is er interesse: Kaiser Chiefs uit Zuid-Afrika toont al langer interesse, terwijl ook vanuit Amerika minstens één team geïnteresseerd is. Musona wilde zich op winterstage tonen aan coach Fred Rutten, de komende weken mag een oplossing verwacht worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties