Eerste uitgaande wintertransfer RSCA blijft met zuur gevoel achter: "Ik ben niet mislukt, ik kreeg gewoon geen eerlijke kans"
Clint Vens
| 2 reacties

Knowledge Musona vindt dat hij onvoldoende kansen kreeg bij Anderlecht om zich te bewijzen

Eerste uitgaande wintertransfer RSCA blijft met zuur gevoel achter: "Ik ben niet mislukt, ik kreeg gewoon geen eerlijke kans"
Foto: © photonews

Bij RSC Anderlecht volgt er deze winter ongetwijfeld een kleine 'Operatie Opkuis'. Het eerste slachtoffer daarvan is de Zimbabwaan Knowledge Musona, die tot het einde van het seizoen tegen de degradatie gaat vechten met Sporting Lokeren.

'The Smiling Assasin' moet al na een half jaar zijn biezen pakken uit Brussel. De Zimbabwaanse international mocht acht keer opdraven in de vaderlandse competitie (1 goal) en twee keer in de Europa League. Te weinig, oordeelt Musona

'Niet mislukt'

"Ik vind niet dat ik mislukt ben bij Anderlecht, ik kreeg er gewoon geen eerlijke kans", zegt Musona aan Het Laatste Nieuws. "Mensen mogen me niet beoordelen op mijn tijd bij Anderlecht, want ik kon me nooit tonen. Hopelijk concluderen ze na deze huurperiode dat ik het team wél iets kan bijbrengen."

Alle focus op behoud 

Negen wedstrijden knallen met Lokeren en sterker terugkeren naar RSCA, dat is het hoofddoel van de ex-speler van KVO: "Enkel zij tellen vanaf nu. Ja, ik weet dat we nog tegen Anderlecht spelen. Wat als ik dan scoor? Dan zal ik blij zijn voor Lokeren. Ik zal er meteen staan, ook al ben ik nog niet 100 procent fit. Maar ik geloof in mezelf, ik ben niet vergeten hoe ik moet voetballen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties