Het bestuur van Charleroi hangt een erg hoog prijskaartje aan Victor Osimhen
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties

Wie Osimhen bij Charleroi wil weghalen weet nu wat de prijs is

Het bestuur van Charleroi hangt een erg hoog prijskaartje aan Victor Osimhen

Gaat Charleroi enkele dagen na het vertrek van Christian Benavente nu ook Victor Osimhen verliezen. Het gerucht begon dinsdag plots de ronde te doen en Mehdi reageerde onmiddellijk.

Is Sporting Charleroi binnenkort ook Victor Osimhen kwijt? Het gerucht deed dinsdag razendsnel de ronde op het internet en het werd in gang gezet door een zekere Stéphane Pauwels.

Die bevestigde dat de Nigeriaanse aanvaller op het punt stond om te vertrekken naar AC Milan. Dat zou helemaal gek zijn, zeker na het onverwachtse vertrek van Christian Benavente.

Lukebakio 2.0? 

Mehdi Bayat werd gecontacteerd door Sudpresse en reageerde op de het nieuws. Hij ontkende een nakend vertrek van de spits en noemde meteen een bedrag. "Ik ben al verschillende keren gecontacteerd door geïnteresseerden voor Victor, maar ik ga duidelijk zijn: er is nog geen concreet bod binnengekomen en hij zal hier niet vertrekken voor minder dan 15 miljoen euro." Osimhen is zelfs geen eigendom van de club, hij wordt uitgeleend door Wolfsburg.

Maar Charleroi heeft wel een aankoopoptie bedongen op de speler en die bedraagt 3,5 miljoen euro. Bayat gaat er dus vanuit dat Charleroi die aankoopoptie kan lichten en dat de club de speler meteen kan doorverkopen voor 15 miljoen euro. Zo ging het ook met Dodi Lukebakio. Bovendien lijkt de transfer erg onwaarschijnlijk. Hij is enorm belangrijk voor de club in de strijd voor play-off 1 en daarnaast heeft AC Milan net 35 miljoen euro betaald aan Genoa voor Piatek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties