Enfant terrible geraakte niet weg bij Anderlecht, Verschueren toont zich gematigd: "We gaan hem ook niet in zijn ongeluk storten"

Clint Vens
| 15 reacties
Enfant terrible geraakte niet weg bij Anderlecht, Verschueren toont zich gematigd: "We gaan hem ook niet in zijn ongeluk storten"

RSC Anderlecht zag met Morioka, Dauda en Musona wat ballast aan uitgaande zijde vertrekken. Enkele andere spelers die op de vertreklijst stonden, geraakten echter niet weg bij de Brusselaars. Ognjen Vranjes is misschien wel de opmerkelijkste naam uit dat lijstje.

In Het Nieuwsblad geeft Michael Verschueren aan wat de club van plan is met de veelbesproken Bosniër en de sportief directeur blijkt toch wel mild te zijn: "Ik had een gesprek met Vranjes. Achter zijn stoere uiterlijk schuilt eigenlijk een lieve jongen, maar de feiten zijn er."

Transfer nog niet volledig uitgesloten

"Dat verhaal van die minnares in de media, die fascistische tattoo. Oké, die staat er al zes jaar, maar er is heisa over. Hij zit in de B-kern en aangezien bepaalde markten nog open zijn, kan een oplossing nog.”

"Maar we gaan Vranjes ook niet in zijn ongeluk storten. Het moet een goeie club zijn, anders blijft hij tot de zomer. Of andere overbodigen, zoals Appiah, ook naar de B-kern vliegen? Dat kan. Misschien pakt assistent Jonas De Roeck wel een groepje apart, maar het is niet omdat je uit de A-kern valt, dat je later niet kan worden opgevist.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties