Ploegmaats bijzonder gelukkig voor Hairemans, die met een vreemd shirt scoorde... Ook Bölöni reageert
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 15 reacties

Jelle Van Damme is blij dat zijn maatje Geoffry Hairemans nog bij Antwerp voetbalt

Ploegmaats bijzonder gelukkig voor Hairemans, die met een vreemd shirt scoorde... Ook Bölöni reageert
Foto: © photonews

En of de ontlading groot was toen Geoffry Hairemans de 0-2 scoorde op het veld van Oostende. Niet enkel omdat het zekerheid gaf over de zege, maar gewoon ook omdat het Geofke Deurne Noord was...

Hairemans is enorm populair, dat was ook te zien aan de reactie van het overvolle Antwerpse uitvak. Ze gingen volledig uit de bol toen de publiekslieveling voor hun tribune kwam vieren. Maar niet enkel zij, ook Jelle Van Damme was blijkbaar in extase.

Hairemans is één van de beste maatjes van Van Damme in de kern en de vreugde was meer dan oprecht. "Iedereen was blij voor Geoff", lachte Van Damme achteraf. "Eerst die transfer gemist en nu scoren. 't Is een mooi verhaal. Wat ik hem zei? Da zou de gij graag weten hé... Je moet niet alles willen weten", knipoogde hij nog.

Reactie Bölöni en roze truitje...

Laszlo Bölöni sprak zich ook uit over Hairemans. "Ah, stond hij dicht bij STVV? Dat zeggen jullie, daar heb ik niks op te zeggen. Kijk, ik heb Geoff graag, als voetballer en als mens. Ik heb hem gewoon gezegd dat hij efficiënter moet worden. Nu moet hij op deze weg doorgaan."

En Hairemans? Die scoorde met een toch wel raar shirt. Het leek een roze tint te hebben. Met iets rood in de wasmachine gestoken? "(lacht) Nee, ik dacht niet dat ik nog ging invallen en heb mijn shirt snel aangetrokken over mijn opwarmingstruitje. Misschien moet ik dat vanaf nu altijd doen. Ik scoor er toch mee..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties