Frank Arnesen laat zich uit over vermeende interesse Anderlecht in Pozuelo - Jan Mulder spreekt hem keihard tegen

Redactie
| 14 reacties
Frank Arnesen laat zich uit over vermeende interesse Anderlecht in Pozuelo - Jan Mulder spreekt hem keihard tegen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alejandro Pozuelo was opnieuw heel belangrijk voor KRC Genk, maar deze wintermercato leek het er even op dat hij zou vertrekken naar een andere ploeg. Zelfs Anderlecht werd genoemd, Frank Arnesen heeft zich nu uitgelaten over de zaak.

"Het is een typische Anderlecht-speler, een hele mooie speler", was Frank Arnesen vol lof in Extra Time. "Of we geprobeerd hebben om hem te halen?

"Neen, dat hebben we niet gedaan", aldus Frank Arnesen duidelijk en helder. "We hebben er met de voorzitter en Michael Verschueren over gepraat, dat wel."

Filosofie

"Mijn filosofie is dat een speler van 28 jaar kopen die acht miljoen euro kost, geen goede investering is. Daar krijg je geen geld meer voor terug. Real Madrid kan dat, wij niet. Geld moet je niet gebruiken, maar investeren. Dan kan je beter investeren in iemand van 22-23 jaar."

Jan Mulder zag het dan weer anders: "Bij Anderlecht zit er met Sanneh ook eentje van acht miljoen euro gewoon te verkommeren op de bank ... Nou, dat is toch niets - dan had ik wel een poging gewaagd!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties