Vergeten Rode Duivel wil naar het EK 2020, maar: "Ik heb Martinez hier nog niet bij ons op de tribunes gezien"

Clint Vens
| 3 reacties
Vergeten Rode Duivel wil naar het EK 2020, maar: "Ik heb Martinez hier nog niet bij ons op de tribunes gezien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er heerst een bikkelharde concurrentie bij de Rode Duivels en dus is het logisch dat er ook goede spelers uit de boot vallen. Een tweevoudige Rode Duivel beseft dit maar al te goed en ziet de bui al hangen voor het EK 2020.

Thomas Foket maakte afgelopen zomer de overstap van AA Gent naar het Franse Reims. De rechtsachter doet het prima in de Ligue 1 en mocht al aan achttien wedstrijden beginnen bij het nummer acht uit de Franse competitie. 

De 24-jarige verdediger droomt nog van het EK 2020 met België, maar is realistisch: "Natuurlijk is het EK 2020 een doel, maar ik heb Martinez hier nog niet bij ons in de tribunes gezien", zegt Foket in La Capitale

Concurrentie

"Ik weet echter ook dat ik al een tijdje niet meer ben opgeroepen en ik maak mij dus weinig illusies. Ik speel in een goede competitie, maar ik ben niet de enige. Bovendien is er veel concurrentie na Thomas Meunier." Foket doelt op Timothy Castagne, die Martinez ziet als de doublure van Meunier. Bovendien zit er ook nog een jong talent als Alexis Saelemaekers in de wachtkamer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties