Degryse verwacht Pozuelo aan de aftrap in Brugge: "Als Clement 'Pozo' achter de hand houdt, verklaar ik hem helemaal gek"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties

Staat Pozuelo zondag aan de aftrap voor Club Brugge-Genk?

Degryse verwacht Pozuelo aan de aftrap in Brugge: "Als Clement 'Pozo' achter de hand houdt, verklaar ik hem helemaal gek"

In een match als Club Brugge-Genk kan een draaischijf als Alejandro Pozuelo altijd de doorslag geven, maar zal hij na een uiterst bewogen week überhaupt wel spelen? "Ik ga ervan uit dat Pozuelo zondag aan de aftrap komt", verwacht Marc Degryse.

"Als Clement 'Pozo' in Brugge achter de hand houdt, verklaar ik Philippe helemaal gek", verklaart de analist in zijn voorbeschouwing aan Het Laatste Nieuws. "Fucking hell, zeg, wat was Pozuelo goed tegen Praag. Bij wijze van spreken voetbalde hij nooit beter voor Genk. Hoe raar is dát?"

"Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat Pozuelo zichzelf met de rug tegen de muur heeft gezet. Ik denk dat hij blijft", gaat Degryse verder. "Genk lijkt me over een waterdicht contract te beschikken, Toronto wil geen speler aantrekken langs de juridische weg en de makelaar van Pozuelo bluft als hij stelt toch contractbreuk te plegen."

Drie maanden overleven

"Om naar China te kunnen? Pozuelo wíl helemaal niet naar China, hij wil naar Toronto. Nu die deur dichtgaat, zullen hij en Genk de komende drie maanden samen moeten zien te overleven", aldus Marc Degryse.

Lees hier de recentste update over Pozuelo en Toronto

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties