Olsen geeft zijn visie op wat Anderlecht nodig heeft: "Verschaeren dat is zoals met Christian Eriksen..."
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 10 reacties

Morten Olsen ziet wat Anderlecht nodig heeft

Olsen geeft zijn visie op wat Anderlecht nodig heeft: "Verschaeren dat is zoals met Christian Eriksen..."
Foto: © Photonews

Anderlecht heeft iconische spelers gehad en hoopt die straks opnieuw te hebben. Morten Olsen is er eentje uit het verleden, maar woont nog steeds in België. Hij heeft zijn visie op het huidige paars-wit...

Olsen zoekt naar jongens die het verschil kunnen maken. Dan komen we al snel uit bij de 17-jarige Yari Verschaeren. "Die jongen kan mij wel bekoren. Dat is zoals met Christian Eriksen. Je hoeft zo'n type maar vijf minuten te zien en je denkt: wow", is hij duidelijk in Het Nieuwsblad.

"Maar hij is nog maar zeventien. Er zullen nog matchen komen waarin hij de verkeerde keuzes gaat maken en de mensen zullen zeggen: Ja, maar. Daarom zeg ik nu: Verschaeren is goed, maar nog niet fantastisch."

In de zomer gaat Arnesen wel toeslaan

Anderlecht heeft wel nog een paar profielen nodig, vindt Olsen. "Centrale verdedigers die goed kunnen uitvoetballen, een spelverdeler die het verschil kan maken... Zo'n types wil elke ploeg in Europa en kosten vaak tien à twintig miljoen. Maar Arnesen is wel de man om Anderlecht weer de goeie filosofie bij te brengen: dominant voetbal. Frank heeft de knowhow en hij gaat de scouting uitbouwen. In de zomer gaat hij wel toeslaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties