Ex-verdediger Standard voelt zich bestolen: "Eerste doelpunt dat afgekeurd werd? Ik begrijp het niet"

Bart Ver Elst Jordan Horwood
Bart Ver Elst en Jordan Horwood vanuit Luik
| 6 reacties
Ex-verdediger Standard voelt zich bestolen: "Eerste doelpunt dat afgekeurd werd? Ik begrijp het niet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op basis van het laatste halfuur had Moeskroen meer dan een punt verdiend op het veld van Standard. Het zat Les Hurlus bovendien niet mee, met twee afgekeurde goals in de extra tijd.

"Het is niet gemakkelijk om hier te komen spelen", aldus doelman Jean Butez, die secuur keepte. "Uiteindelijk is het wel een mooi punt voor ons." Nochtans was de eerste van twee afgekeurde goals voer voor discussie omdat er een duwfout van Pierrot aan vooraf ging. 

Afgekeurde goals

"Die tweede goal maken, was magisch geweest. Maar ik heb de beelden nog niet teruggezien, dus het is moeilijk om er een oordeel over te vellen. Dit was gewoon een verdiend punt."

Mergim Vojvoda, nota bene een ex-Rouche, zag geen fout bij het eerste afgekeurde doelpunt. "Ik heb toch twijfels bij die twee afgekeurde goals. Die eerste, ik begrijp niet waarom. Een duw? Tja... En bij die tweede werd de VAR zelfs niet geraadpleegd."

"Maar we mogen tevreden zijn met wat we in het spel hebben laten zien. Het is nooit makkelijk om hier te spelen, zeker niet met dit publiek. Maar ook tegen Gent en Genk lieten we mooie dingen zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties