Reactie Clement kan zich niet verzoenen met gelijkspel: "Krediet voor sommigen blijft niet eeuwig duren"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 7 reacties
Clement kan zich niet verzoenen met gelijkspel: "Krediet voor sommigen blijft niet eeuwig duren"
Foto: © photonews

Philippe Clement probeerde alles, maar blijkt dat hij Ally Samatta in deze fase van het kampioenschap niet kan missen. Marcus Ingvartsen heeft te weinig ritme en Zinho Gano mist kansen die de Tanzaniaan er met de ogen dicht zou inleggen.

Clement zag ook waar het schoentje wrong. "Ik ben tevreden over de eerste helft, maar we hadden meer moeten scoren. We waren niet efficiënt genoeg. In de tweede helft hebben we ons niveau laten zakken. We speelden niet snel genoeg. We hadden na de gelijkmaker nog kansen, maar scoren lukte bij ons vandaag zo moeilijk. Ik denk dat hier twee ontevreden trainers zitten, want Charleroi had ook kansen."

Zonder namen te noemen, nam Clement een aantal spelers op de korrel. "Tegen Antwerp zagen we bij momenten het oude Genk, vandaag was dat nog meer het geval. Maar we kunnen ons niveau niet constant houden. Ik zie wel stijgende lijn in de prestatie. Van sommigen dan toch, niet van iedereen. Tegen Lokeren ga ik misschien wel wisselen, want het krediet van sommigen blijft niet eeuwig duren." Laten we veronderstellen dat Gano en Ndongala de rekening gaan betalen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties