Lukaku voelt zich opnieuw verongelijkt en haalt uit naar Britse tabloid: "Als de haat niet werkt, verspreiden jullie maar leugens"
Redactie
| 11 reacties

Romelu Lukaku (Manchester United) haalt uit naar The Sun voor leugen over rel met Paul Pogba

Lukaku voelt zich opnieuw verongelijkt en haalt uit naar Britse tabloid: "Als de haat niet werkt, verspreiden jullie maar leugens"

Romelu Lukaku voelt zich opnieuw verongelijkt. Eerder deze week haalde hij al eens uit naar de media omdat ze hem naar eigen zeggen racistisch bejegenen. Vandaag viel hij de Britse tabloid The Sun aan op Twitter.

Eerder deze week konden jullie in een artikel op Voetbalkrant.com al lezen hoe Lukaku in een interview met Otro al eens stevig de aanval opende op verschillende mediakanalen. En vandaag was de Britse tabloid The Sun aan de beurt op Twitter. 

Volgens de Britse sensatiekrant kwam het na de wedstrijd tegen Southampton in de kleedkamer tot een confrontatie tussen Pogba en Lukaku. Aanleiding daarvan zou zijn dat Pogba de penalty in het slot van de wedstrijd opeiste en zo Lukaku van een derde treffer hield. Volgens de krant moest United-coach Solskjaer beide kemphanen zelfs uit elkaar halen. 

Als de haat niet werkt

Het verhaal lijkt compleet uit de lucht gegrepen want zowel op het veld als in de interviews achteraf was geen spoor van rivaliteit tussen beide ploegmaats. Lukaku toonde zelfs begrip voor het feit dat Pogba de bal opeiste omdat hij immers de vaste penaltynemer van de Red Devils is. 

Onze landgenoot reageerde deze ochtend alvast op het verhaal. Via zijn persoonlijke Twitter-account maakte de spits duidelijk dat hij de roddel niet kon appreciëren. "Als de haat niet werkt, beginnen ze maar wat leugens te verspreiden", aldus Big Rom op Twitter. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties