"DNA koop je niet, heeft deze club dat uberhaupt wel?": Franse pers staalhard voor PSG
Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 15 reacties
"DNA koop je niet, heeft deze club dat uberhaupt wel?": Franse pers staalhard voor PSG

De achtste finales van de Champions League zijn andermaal de eindhalte geworden voor het hyperambitieuze PSG. De Franse pers liet geen spaander heel van de landskampioen in hun wedstrijdanalyses.

Het toonaangevende L’Équipe legde de schuld bij enkele spelers. Buffon, Mbappé en Kehrer moesten het allemaal ontgelden. Ook coach Tuchel passeerde de revue: hij zou de match te fel ondergaan hebben. "Niemand stond op om de ploeg te behoeden voor een van de zwartste avonden uit de Europese clubgeschiedenis", aldus de Franse krant. 

En ook het voetbalmagzine So Foot spaarde de kritiek niet. "Man United creëert een DNA. Voor sommige spelers betekent die club alles, het is een virus voor hen. Je zag gisteren mannen als Ferguson en Cantona, maar waar waren de voormalige PSG-spelers?"

"Maxwell was aanwezig en die riep de spelers van PSG op om voor het DNA van de club te spelen. Maar heeft PSG dat uberhaupt wel? Waar is de geschiedenis van deze club? DNA koop je niet, dat bouw je op en onderhoud je", was de harde eindconclusie van het Franse magazine. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties