Ook Hummels wit van woede na beslissing bondscoach Löw
Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 2 reacties

Hummels boos om vreemde beslissing Joachim Löw

Ook Hummels wit van woede na beslissing bondscoach Löw
Foto: © Photonews

Joachim Löw besliste om Bayern-spelers Jérôme Boateng, Thomas Müller en Mats Hummels niet meer op te roepen voor de Mannschaft. Hummels uitte op Twitter zijn onvrede.

Eerder deze week kon u al lezen hoe Thomas Müller niet te spreken was over de bizarre beslissing van de Duitse bondscoach Joachim Löw. De selectieheer besliste om zowel Müller als Boateng en Hummels niet meer op te roepen voor de Mannschaft

In navolging van zijn ploegmaat heeft Mats Hummels nu ook zijn onvrede geuit op Twitter. "Nu de grootste storm is gaan liggen wil ik reageren op de beslissing van de bondscoach. Los van het feit dat dit volgens mij een vreemde sportieve beslissing is, vind ik de manier waarop absoluut niet kunnen", aldus Hummels.

"De manier waarop nu met mij, Thomas en Jérôme is omgegaan is niet in verhouding met onze prestaties en met datgene wat wij met de nationale ploeg hebben bereikt. En dat doet mij enorm pijn, ik vond het altijd geweldig om voor Duitsland te spelen!", besluit de zeventigvoudige international. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties