Rutten op alle manieren uitgevraagd over zijn toekomst bij Anderlecht: "Ik werk met de volste overtuiging voor deze club"
Redactie vanuit Anderlecht
| 8 reacties

Fred Rutten weigert te spreken over zijn toekomst bij Anderlecht

Rutten op alle manieren uitgevraagd over zijn toekomst bij Anderlecht: "Ik werk met de volste overtuiging voor deze club"

Al sinds zijn aanstelling zijn er twijfels over hoe lang Fred Rutten bij Anderlecht zal blijven. Dat heeft paars-wit zelf gecreëerd met zijn contract voor onbepaalde duur, toch wel iets vrij zeldzaam in de wereld van het voetbal. En de coach? Die blijft ook een sluier van mysterie ophangen.

Rutten proberen uit zijn tent te lokken, is een onbegonnen zaak. Als de Nederlander beslist heeft dat hij niets wil zeggen over een onderwerp dribbelt hij beter dan welke speler ook in zijn kern. "Het team is belangrijk, niet die of die speler, niet de sportief directeur en niet ik. Wij zijn individuen. Het team, dat is Anderlecht."

"Ik bekijk de toekomst niet op lange termijn, de toekomst is voor mij de zeer korte termijn." Komend weekend dus. "Dat is mijn perceptie, waarom ik hier ben op de club. Die andere zaken interesseren me niet op dit moment. Ik werk met de volste overtuiging voor deze club en daar word ik redelijk voor vergoed. (lacht) Nee, goed verloond."

Mysterie

Een collega probeerde het nog met: 'Coach, als u sportief directeur zou zijn, zou u doorgaan met Fred Rutten?' Het antwoord was voorspelbaar: "Ik ben geen sportief directeur, dus ik kan er u geen antwoord op geven."

Waarom daar zoveel over te doen is, is omdat er in de wandelgangen circuleert dat Kasper Hjulmand deze zomer naar Anderlecht komt en dat Fred Rutten naar Twente zou trekken indien zij promoveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties