Zulj een probleem? Zelf vindt hij van niet: "Het voetbal is wel iets sneller dan in Oostenrijk"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 8 reacties

Peter Zulj vindt dat zijn niveau aan het stijgen is

Zulj een probleem? Zelf vindt hij van niet: "Het voetbal is wel iets sneller dan in Oostenrijk"
Foto: © photonews

Bon, we willen Peter Zulj nog niet afschrijven, maar we moeten wel zeggen: de Oostenrijker heeft nog geen onvergetelijke indruk nagelaten. Tegen KV Oostende blonk hij vooral uit in slechte passes en balverliezen.

Zulj speelde geen dramatische match, maar van 'de beste speler van Oostenrijk' verwachten we dan toch iets meer. Zeker na zijn uitspraken bij zijn voorstelling: "Ik zie wat anderen niet zien". Bijvoorbeeld...

Maar intussen heeft de middenvelder Anderlecht nog niet laten swingen met ongelooflijke steekballen of assists. "Toen ik tekende was het de bedoeling om play-off 1 te halen. Daar staan we nu", haalde hij de schouders op. "We pakken de laatste weken telkens drie punten. Is dat niet het belangrijkste? Mooi spel is niet belangrijk nu."

Wedden dat de Oostenrijker één van de favoriete spelers van René Weiler was geweest? "Mijn niveau? Het gaat beter en beter, het zit in stijgende lijn. Op training werk ik hard. Wat het verschil is met Oostenrijk? Het gaat hier wel sneller. En ja, de tegenstanders zijn een stuk groter, fysieker. Mijn eerste goal blijft uit, maar op training gaan ze wel binnen. Dus ik hoop dat ik straks vertrokken ben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties