Ploegmaats over blunder Courtois: "Iedereen weet hoe vaak hij ons redde" en "Hij deed het expres"
Redactie vanuit Brussel
| 4 reacties

Zijn ploegmaats verdedigen Thibaut Courtois

Ploegmaats over blunder Courtois: "Iedereen weet hoe vaak hij ons redde" en "Hij deed het expres"
Foto: © photonews

Thibaut Courtois is normaal gezien één van de eersten om met de pers te praten, of het nu goed of slecht was. Maar deze keer konden we hem wel begrijpen dat hij eens wou overslaan. Het zou immers alleen maar over zijn persoon gegaan zijn.

Over de match had hij niet veel vragen gekregen waarschijnlijk. Of die antwoorden zouden in ieder geval de pers niet gehaald hebben. Iedereen stond met het notitieboekje gereed om hem vragen te stellen over zijn blunder en zijn situatie bij Real Madrid. Wijselijk vermeed hij dat en liep gewoon door.

Zijn ploegmaats verdedigden hem echter wel met hand en tand. "Iedereen weet hoe vaak hij ons al gered heeft. Dit is hem nog niet veel overkomen, maar het is uiteindelijk niet erg. We moeten ons daar niet druk in maken. Hij weet hoe hij daar moet mee omgaan", zei Toby Alderweireld.

Enige minpunt 

Bij Eden Hazard kon er een kwinkslag vanaf. "Hij deed het expres", lachte hij, het allemaal uiteraard banaliserend. "Kijk, het was het enige minpunt vandaag en het had uiteindelijk geen gevolgen. Er is niks ergs gebeurd."

Zelfs de nieuwe jongens staken hem een hart onder de riem. "Thibaut heeft ervaring genoeg. We weten wat zijn situatie is. Nu kan je dat het slechtste moment uit zijn carrière noemen en binnen twee weken zit hij misschien in het beste moment."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties