Hazard gunt zichzelf jubileumcadeau en geeft aan wat de bedoeling is voor de rest van de kwalificatiecampagne
Redactie
| 4 reacties

Eden Hazard zette België op weg naar een makkelijke avond in Cyprus

Hazard gunt zichzelf jubileumcadeau en geeft aan wat de bedoeling is voor de rest van de kwalificatiecampagne
Foto: © photonews

Eden Hazard vond dat hij zijn eigen feestje voor zijn honderdste interland maar zelf moest opluisteren. Met een mooie plaatsbal zette hij de Rode Duivels op weg naar een makkelijke zege in Cyprus. 30ste goal, nadat hij er in zijn eerste 50 maar zes had gescoord.

Eden is sindsdien echt de leider van de nationale ploeg geworden op het veld. Daarvoor was het allemaal wat te veel show, de matuurdere Hazard gaat op zoek naar goals en assists. En 't is zo'n evidentie geworden. "We hebben het nodige gedaan", haalde hij de schouders op.

"We wisten dat het belangrijk was om goed aan deze match te beginnen. En het eerste halfuur hebben we dat ook gedaan. Nadien controleerden we vooral. Het was niet altijd gemakkelijk - het terrein was superdroog, wat onze balcirculatie niet echt hielp. Maar goed, we zijn blij met die zes op zes. We zijn goed begonnen aan deze kwalificatiecampagne", klinkt het in HLN.

Job gedaan en zelfs nog wat speeltijd aan anderen kunnen gunnen. "De ambitie is ons zo snel mogelijk te kwalificeren. Zodat jongens die wat minder spelen, vaker hun kans kunnen krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties