Zidane belooft duidelijkheid over doelmannenkwestie en lijkt er één te laten vertrekken

Simon Wauters
Simon Wauters
| 10 reacties
Zidane belooft duidelijkheid over doelmannenkwestie en lijkt er één te laten vertrekken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zinédine Zidane stelde sinds zijn terugkeer naar Real Madrid al twee doelmannen op: Keylor Navas en Luca Zidane. Maar ook Thibaut Courtois loopt nog rond in de Spaanse hoofdstad. De coach belooft nu duidelijkheid.

“Of ik volgend jaar voor een vaste doelman kies, hangt af van de keepers die op dat moment in mijn kern zullen zitten”, noteerde Belga uit de mond van Zidane.

“Op dit moment heb ik drie goede doelmannen, we zullen zien hoe we het volgend seizoen aanpakken. Maar het mag duidelijk zijn dat er geen debat zal komen over de keepers. Alles gaat heel duidelijk worden.”

Zowel Courtois als Navas lieten al meermaals verstaan dat ze niet in Madrid willen blijven als tweede doelman. Als Zidane de beloofde ‘duidelijkheid’ schept, is er dus geen plaats voor hen allebei. Een vertrek van één van beiden in de zomer lijkt dan aan de orde.

Het is dan de vraag of Real een nieuwe tweede doelman haalt, of Luca promoveert tot nummer twee in de hiërarchie tussen de palen.

Courtois is er woensdagavond alleszins niet bij op het veld van Valencia. De Rode Duivels is nog steeds out met een lichte blessure. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties