Wat met de toekomst van Lionel Messi (31)? Barcelona-voorzitter onthult plan
Clint Vens
| 1 reacties

Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu wil het contract van Lionel Messi verlengen

Wat met de toekomst van Lionel Messi (31)? Barcelona-voorzitter onthult plan

Lionel Messi is samen met Ronaldo de beste speler van het afgelopen decennium. Net als zijn Portugese collega lijken de jaren maar geen vat te hebben op de Argentijnse superster.

De teller staat alweer op 42 goals dit seizoen. Vooral in 2019 is 'de Vlo' aardig op dreef. Hij maakte al enkele pareltjes, onder meer vanop vrije trap. Voor Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu is de situatie dan ook zo helder als pompwater: Messi moet in Camp Nou blijven. 

"We willen graag zijn contract openbreken", zegt hij aan ESPN. "Hij is nog jong - dat zie je aan zijn prestaties - en zijn contract loopt nog twee jaar. Ik geloof dat hij nog vele jaren voor zich heeft en de komende maanden zullen we met hem rond de tafel zitten zodat hij die bij Barça kan beleven."

Voor eeuwig Barça-man

"Messi is een man van één club. Het gaat niet alleen om wat hij doet op het veld - zijn relatie met Barcelona zal eeuwig blijven duren. Ik gebruik het voorbeeld van Pele, die altijd bij Santos was. Wij willen dat Messi voor altijd bij Barcelona blijft, of dat nu is als speler of in een andere rol."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties