Solskjaer keert vanavond terug naar Camp Nou: "We weten dat we het nog kunnen omdraaien"

Nils Wens
| 3 reacties
Solskjaer keert vanavond terug naar Camp Nou: "We weten dat we het nog kunnen omdraaien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United speelt vanavond op het veld van Camp Nou voor een plaatsje bij de laatste vier. United moet dan wel 2 keer scoren zonder een doelpunt tegen te krijgen. Geen makkelijke opgave tegen Barcelona, maar Solskjaer gelooft er alvast in.

Dat vertelt de Noor bij Sky Sports. "We weten dat we het nog kunnen omdraaien. Tuurlijk zit die match van PSG nog in ons hoofd. Dat helpt ons geloven dat we het kunnen rechtzetten. Het maakt mij niet uit als het in de 93ste minuut zou gebeuren. In voetbal kan alles."

Barcelona is natuurlijk een heel andere tegenstander dan PSG. "Op het veld van Barcelona spelen is altijd een loodzware opdracht, maar het kan. Mijn spelers zullen alvast tot het uiterste gaan om een plaatsje in de halve finale te bemachtigen."

Pogba

Er werden ook veel vragen gesteld over Paul Pogba. Hij zou in de belangstelling staan van Real Madrid. "Pogba concentreert zich op Manchester United", vertelt Solskjaer. "Hij speelt op dit moment uitstekend en hij zal dat blijven doen. De fans moeten zich niet te veel zorgen maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties