Liverpool doet wat het moet doen, Arsenal laat dure punten liggen dankzij doelpunt Benteke
Nils Wens
| 0 reacties

Liverpool kon winnen van Cardiff en Arsenal verloor thuis van Crystal Palace

Liverpool doet wat het moet doen, Arsenal laat dure punten liggen dankzij doelpunt Benteke
Foto: © photonews

Liverpool blijft druk op Manchester City zetten. Ze wonnen deze middag op het veld van Cardiff met 0-2. Arsenal kon dan weer niet profiteren van de misstap van Manchester United. Arsenal verloor thuis met 2-3 van Crystal Palace. Benteke scoorde voor de bezoekers.

Liverpool heeft vanmiddag gedaan wat het moest doen. Het won met 0-2 op het veld van Cardiff. Ze hebben nu terug twee punten meer dan Manchester City, maar die hebben wel een match minder gespeeld. De inhaalwedstrijd van Manchester City is deze woensdag op het veld van Manchester United. Deze wedstrijd zal cruciaal zijn in de titelstrijd.

Toch had Liverpool het deze middag niet gemakkelijk tegen Cardiff. Pas rond het uur kon Liverpool de score openen. Dat werd gedaan door de Nederlander Wijnaldum. Tien minuten voor tijd maakte James Milner nog een strafschop waardoor de 0-2 eindstand op het bord stond.

Arsenal

Arsenal liet dan weer dure punten liggen in de strijd om een plaatsje bij de eerste vier. Ze verloren thuis met 2-3 van Crystal Palace. Benteke maakte een einde aan zijn lange droogte door na een kwartier de openingstreffer te maken. Bekijk hieronder het doelpunt van Benteke:

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties