🎥 Onwaarschijnlijk! Benito Raman heeft maar 54 seconden nodig om de score te openen, maar kent ook de nodige pech

Hannes Van Gael
| 3 reacties

Benito Raman en Dodi Lukebakio zijn aan een fantastisch seizoen bezig bij Fortuna Düsseldorf. Laatstgenoemde wist al tien keer te scoren voor de promovendus en zijn landgenoot wou daar niet voor onderdoen tegen Werder Bremen.

Raman mocht vanop de rechterflank beginnen in het competitietreffen tussen Fortuna Düsseldorf en Werder Bremen. Lukebakio stond aan de overkant geposteerd. De ex-speler van Gent werd deze week nog geïnterviewd door de Bundesliga vanwege zijn goede vormpeil. Dat laatste zette hij op het veld meteen kracht bij.

De partij was nog geen minuut bezig, 54 seconden om precies te zijn, en Raman mocht al juichen na wat wellicht de vroegste goal uit zijn carrière was. Goed voor zijn tiende competitietreffer al dit seizoen en daarmee doet hij even goed als Lukebakio.

Na een halfuur stond het 2-1. Karaman trof nog raak voor de thuisploeg, Kruse zorgde voor aansluiting met een penalty.

Nog voor de rust moest Raman geblesseerd naar de kant en ook zijn vervanger, Barkok, moest de match na 16 minuten staken. Hennings en Suttner maakten er nog 4-1 van. Lukebakio werd na 70 minuten rust gegund.