Ajax recupereert basispion voor clash met Tottenham

Ajax recupereert basispion voor clash met Tottenham

Ajax neemt het dinsdag op tegen Tottenham in de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League. 22 spelers reizen af naar Londen.

Ajax heeft een geweldige campagne achter de rug in de Champions League. In de poulefase bleef het ongeslagen in een groep met Bayern München, Benfica en AEK Athene en nadien schakelde het Real Madrid en Juventus uit. 

Maar het kan dus nog mooier worden. Ajax is zeker niet kansloos tegen Tottenham, dat het sowieso zonder Harry Kane moet stellen. Ajax-coach Erik ten Hag selecteerde 22 speelrs voor het duel tegen Tottenham. Eén van hen keert net terug uit blessure. 

Rechtsachter Noussair Mazraoui was geblesseerd uitgevallen tegen Juventus en miste de vorig twee competitiewedstrijden, maar is nu dus opnieuw fit. 

De selectie: Andre Onana, Kostas Lamprou, Bruno Varela, Rasmus Kristensen, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Daley Sinkgraven, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallán, Daley Blind, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Zakaria Labyad, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Dani de Wit, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg & Jurgen Ekkelenkamp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties