Bij Lierse-Kempenzonen waren ze niet verrast: "Als je ziet welke geldbedragen de voorzitter als garantie gaf ..."
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Bij Lierse-Kempenzonen waren ze niet verrast dat Virton licentie kreeg: "Als je ziet welke geldbedragen de voorzitter als garantie gaf ..."

Bij Lierse-Kempenzonen waren ze niet verrast: "Als je ziet welke geldbedragen de voorzitter als garantie gaf ..."
Foto: © photonews

De promotiestrijd in Eerste Amateurklasse zou nog wel eens bijzonder spannend kunnen worden. Bij Lierse Kempenzonen is de boodschap de komende weken tegen Thes Sport duidelijk, daarna is het uitkijken. Hoe blikken ze vooruit?

Virton en Deinze staan er momenteel het beste voor, Lierse Kempenzonen volgt al op zes punten in de strijd om de promotie. Dat plots ook Virton  kans maakt op een stekje in 1B? Dat kwam voor Yoni Buyens niet als een verrassing.

6 op 6 een must

"Ik denk niet dat er iemand aan twijfelde dat Virton zijn licentie niet zou krijgen. Iedereen reageerde zoals verwacht, we wisten dat het tussen drie ploegen ging gaan. Als je hoort welke geldbedragen de voorzitter als garantie gaf ..."

En dus is het nu opnieuw een strijd tussen drie teams, waarbij Lierse Kempenzonen er voorlopig het slechtste voor staat: "We moeten twee keer winnen van Thes Sport, dan doen we misschien nog mee. Zonder 6 op 6 is het zo goed als over. Ook al wordt de promotie moeilijk, het is nog niet gedaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties