Rode Duivel droomt luidop van de Premier League: "In januari was er interesse van Arsenal"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 7 reacties
Rode Duivel droomt luidop van de Premier League: "In januari was er interesse van Arsenal"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgen geven al jaren wat extra kleur aan de Premier League. Met Eden Hazard dreigt de Engelse competitie een Rode Duivel te verliezen, maar een andere hoopt volgend seizoen wel in de Premier League te voetballen.

Yannick Carrasco heeft namelijk opnieuw de wens uitgesproken om terug te keren naar Europa. De linksbuiten voetbalt sinds februari 2018 voor Dalian Yifang.

“Ik voel mij nochtans nog altijd goed in China”, aldus Carrasco in een gesprek met Het Laatste Nieuws. “Iedereen hier heeft het beste met mij voor. Maar elke speler wil dicht bij zijn familie zijn. Vorig jaar woonde mijn vrouw hier, maar ze is intussen opnieuw naar België verhuisd.”

“Voor mijn familie zou een terugkeer naar Europa de beste oplossing zijn. In januari was er interesse van Arsenal en nog een pak andere teams, maar de voorzitter wou mij niet laten gaan. Misschien lukt het deze zomer wel.”

Carrasco weet ook naar welke competitie hij wil vertrekken. “De Premier League zou een mooie stap zijn. Het is één van de beste competities ter wereld. Het spel gaat er constant op en neer en je krijgt er veel ruimte. Dat soort voetbal moet mij liggen.”  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties