Contrast met Bakoe is enorm: 1500 extra vluchten, recordaantal fans in de stad, Klopp met lof voor Ajax op persconferentie

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez vanuit Madrid
| 1 reacties
Contrast met Bakoe is enorm: 1500 extra vluchten, recordaantal fans in de stad, Klopp met lof voor Ajax op persconferentie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool en Tottenham nemen het zaterdagavond tegen elkaar op in een ongeziene CL-finale tussen twee Engelse teams. En daar gaat héél veel volk bij zijn.

Voor Jürgen Klopp wordt het opnieuw een belangrijke finale. De vorige zes verloor hij, maar daar wilde hij niet al te veel over zeggen of diep op ingaan: "Ik voel me een recordhouder van het winnen van halve finales."

Voor Ajax had hij dan weer wél een pluim: "Ze hadden die finale wel verdiend", klonk het op de persconferentie in Madrid in aanloop naar het duel tussen Liverpool en Tottenham zaterdagavond. Eentje dat records zal breken.

Records

Op de luchthavens dan toch alvast. Zo zijn er 1500 extra vluchten van Engeland naar Madrid en zullen in totaal meer dan 100.000 fans in de Spaanse hoofdstad zijn - velen dus ook zonder een ticket voor de wedstrijd zelf.

Ook de politie zal een strijdmacht van liefst 4500 mensen op de been brengen. Dat de CL-finale in Madrid ietsje meer leeft dan de EL-finale in Bakoe? Dat is het understatement van de eeuw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties