Op jonge leeftijd kreeg Siebe Schrijvers "gekke aanbiedingen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Siebe Schrijvers (Club Brugge) kreeg "gekke aanbiedingen" toen hij nog voor de jeugd van KRC Genk uitkwam

Op jonge leeftijd kreeg Siebe Schrijvers "gekke aanbiedingen"

Siebe Schrijvers is een van de grootste talenten van zijn generatie. De 22-jarige Limburger draait al een hele poos mee op het hoogste niveau in België en voert straks de nationale beloften aan op het EK in Italië en San Marino.

Siebe Schrijvers is niet iemand die zich snel gek zal laten maken. Dat dankt hij onder meer aan de nuchtere kijk op het leven van zijn gezin. "Moeder is leerkracht, vader werkt voor de technische dienst van Peer. Ze houden hun voeten op de grond, gelukkig maar. Ik heb al gekke aanbiedingen gekregen", vertelde Schrijvers in De Zondag.

Manchester City

"Toen ik vijftien was, kon ik in Engeland een contract tekenen voor tien keer zoveel geld als in Genk", ging de aanvoerder van de Rode Duivels U21 verder. "Onder meer van Manchester City. Ook andere ploegen, maar dat herinner ik me niet meer. Zulke dingen moet je aan Nico Vaesen, mijn manager, vragen."

Toch ging Schrijvers niet op dat aanbod in. "Dat was het beste voor mezelf. Ik speelde al sinds mijn achtste bij Genk en ik wou er niet vertrekken. Ik heb nooit voor het geld gekozen en zal dat ook nooit doen. Hoewel, later in mijn carrière misschien", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties