Schotse bondscoach ziet vooruitgang én krijgt excuses van Rode Duivel
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Brussel
| 0 reacties

Steve Clarke vindt dat zijn team de afgelopen week toch gegroeid is

Schotse bondscoach ziet vooruitgang én krijgt excuses van Rode Duivel
Foto: © photonews

Steve Clarke leed gisteren zijn eerste nederlaag als Schots bondscoach. Tegen de overmacht van de Rode Duivels viel weinig te beginnen. Clarke blikt terug op de wedstrijd van gisteren en vertelt een sappig detail over Romelu Lukaku.

Ondanks de duidelijke nederlaag bleef Clarke opvallend positief voor zijn groep. "De jongens willen beter worden", aldus Clarke. "We hebben laten zien dat we door het werk op trainingskamp beter zijn geworden, maar tegelijkertijd moeten we nog veel sterker worden in balbezit. Er is nog ruimte voor verbetering."

"Het was een moeilijke match voor ons. Dit is natuurlijk de beste ploeg ter wereld en de nummer één op de FIFA-ranking. Dan is het moeilijk om te scoren", aldus de Schotse selectieheer. "Het doelpunt net voor de rust was een zware aderlating. Bovendien hing er een serieuze buitenspelgeur aan de tweede goal. Dat had dus iets kunnen veranderen."

Lukaku

Clarke kwam ook nog even terug op de ontmoeting na de match met Romelu Lukaku, zijn poulain in zijn periode bij West Bromwich Albion. "Romelu knuffelde me en bood zijn excuses aan voor de doelpunten", kon er toch een lachje af. "Hij is een fantastische speler en hij is enorm gegroeid. Ik heb graag met hem gewerkt, want hij wil steeds beter worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties