Wordt Mehdi Bayat de nieuwe voorzitter van de KBVB? Hij reageert

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 6 reacties
Wordt Mehdi Bayat de nieuwe voorzitter van de KBVB? Hij reageert
Foto: © photonews

De rol van Mehdi Bayat in het Belgische voetbal is nu al niet gering, maar binnenkort zou die nog groter kunnen worden. De Koninklijke Belgische Voetbalbond is immers op zoek naar een vervanger van voorzitter Gérard Linard.

Volgens RTBF is het Frans-Iraanse bestuurslid van Charleroi een van de kandidaten om de nieuwe voorzitter van de KBVB te worden. Gilbert Timmermans, de topman van de Vlaamse amateurvleugel, is voorlopig wel de enige die zich reeds officieel kandidaat heeft gesteld.

Timmermans kan slechts een half mandaat uitzitten, want hij overschrijdt binnen iets meer dan een jaar de leeftijdsgrens van 75 jaar. Aan Franstalige zijde is advocaat Philippe Godin een mogelijke kandidaat.

Springt Mehdi Bayat, als lid van de Pro League, straks in de dans als kandidaat-voorzitter? "Ik word aangemoedigd om me kandidaat te stellen, maar over zoiets moet ik eerst goed nadenken. Laten we zeggen dat ik geen kandidaat ben. Voorlopig toch", klonk het mysterieus bij de man die de lijnen uitzet bij Charleroi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties