Dan toch niet naar PSG? 'De Ligt dicht bij overgang naar andere Europese grootmacht'

Dan toch niet naar PSG? 'De Ligt dicht bij overgang naar andere Europese grootmacht'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tal van Europese topclubs trekken aan de mouw van Matthijs de Ligt. PSG lag lange tijd in pole position om de Nederlandse centrale verdediger over te nemen, maar nu zou Juventus plots een serieuze inspanning hebben gedaan. Met succes?

Na een topseizoen bij Ajax is Matthijs de Ligt 'hot'. Er wordt al wekenlang danig gespeculeerd over zijn volgende club. Onder meer Real Madrid, Bayern München, Barcelona, Juventus en PSG werden genoemd.

Eerder deze week werd al duidelijk dat het zeker niet Barcelona zou worden: de Ligt legde de aanbieding naast zich neer. Meer nog: geruime tijd leek het of Matthijs de Ligt volgend seizoen naar Parijs zou trekken: de Ligt en zijn vriendin kregen al rondleidingen in de stad en zouden al op zoek gegaan zijn naar een woonst.

Juventus

Volgens De Telegraaf liggen de kaarten nu anders. Juventus zou bereid zijn om meer dan 70 miljoen euro te betalen voor het 19-jarige toptalent. Bovendien heeft Juve erg warme banden met de Ligts spelersmakelaar, de beruchte Mino Raiola. De kapitein van Ajax heeft aangegeven dat hij pas zal beslissen na zijn vakantie, dus het beloven nog spannende dagen te worden in Turijn.

Matthijs de Ligt beleefde een absoluut topjaar met Ajax. Ze werden Nederlands kampioen, pakten de nationale beker en werden in de Champions League pas uitgeschakeld in de halve finale. De Ligt speelde 55 wedstrijden. Hierin scoorde hij maar liefst zeven keer, waaronder het levensbelangrijke uitdoelpunt in de kwartfinale van de Champions League tegen... Juventus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties