Nieuwe episode in saga rond Lamkel Zé: speler is terug op de Bosuil, maar traint niet met A-kern
Redactie
| 20 reacties

Lamkel Zé traint voortaan bij Antwerpse beloften

Nieuwe episode in saga rond Lamkel Zé: speler is terug op de Bosuil, maar traint niet met A-kern
Foto: © photonews

Bij Antwerp was het wellicht even knipperen met de ogen: Didier Lamkel Zé heeft zich opnieuw gemeld op de Bosuil. De jonge Kameroener had dat vier dagen lang geweigerd omdat hij graag een beter contract wilde. Het conflict is evenwel nog niet van de baan.

Lamkel Zé heeft zijn talent al meermaals laten zien in de Belgische velden, maar heeft ook de reputatie mentaal veel minder sterk te zijn. In elk geval weet hij wel wat hij wil. De 22-jarige Afrikaan ging zodanig op zijn strepen staan dat hij vier dagen ongewettigd afwezig was.

Zo trachtte Lamkel Zé een contractverbetering af te dwingen, of ten minste toch een gesprek daarover. Dat gesprek heeft inmiddels ook plaatsgevonden, maar de speler heeft zijn slag nog niet thuis gehaald. Sterke baas Luciano D'Onofrio wilde de wens van zijn speler ook niet zomaar vervullen. Een terugkeer bij de A-kern is voorlopig niet aan de orde.

Trainen bij beloften

Wat moet Antwerp dan wel doen met deze wispelturige voetballer? Het laat hem vooralsnog meetrainen bij de beloften en Lamkel Zé is ook bereid om dat te doen. Zo kan hij alleszins zijn conditie onderhouden met het oog op een uiteindelijke oplossing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties