Oularé na zijn niet-selectie voor het EK U21: "Waarschijnlijk was het beter zo"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Namen
| 0 reacties
Oularé na zijn niet-selectie voor het EK U21: "Waarschijnlijk was het beter zo"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Obbi Oulare zat in de préselectie van Johan Walem voor het EK U21, maar mocht uiteindelijk toch niet mee naar Italië. Walem oordeelde dat hij nog niet fit genoeg was.

De afwezigheid van hem én Landry Dimata maakte de opdracht van de Jonge Duivels op het EK er niet makkelijker op. Maar hoe beleefde hij de afgelopen weken zelf?

“De ontgoocheling was snel verdwenen”, aldus Oulare. “Ik besefte dat ik fysiek niet op hetzelfde niveau stond als de anderen. Hoewel ik vond dat ik in de laatste drie wedstrijden van play-off 1 een goed niveau haalde.”

“Natuurlijk was het jammer om zo’n mooi toernooi te moeten missen, maar waarschijnlijk was het maar beter zo. Sinds mijn laatste seizoen bij Club Brugge heb ik nooit nog een fatsoenlijke voorbereiding op het nieuwe seizoen meegemaakt. Nu kan dat dus wel. Op dit moment voel ik mij uitstekend.”

Oulare is alvast hoopvol voor dit seizoen: “Volgens mij zijn er heel wat mogelijkheden voor Standard dit seizoen. Met zinho Vanheusden en de nieuwkomers hebben we een team dat iets groots kan bereiken. Het is nu aan ons om hard te werken en er vanaf de eerste speeldag te staan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties