Dortmund, Bayern, Man United... Maehle geeft geen krimp: "Een goed project geeft de doorslag"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 6 reacties

Joakim Maehle is niet echt bezig met een transfer

Dortmund, Bayern, Man United... Maehle geeft geen krimp: "Een goed project geeft de doorslag"
Foto: © photonews

Genk heeft nogal wat jongens die nog van een transfer dromen. Sander Berge en Ally Samatta bijvoorbeeld. Maar er is er ook eentje die gelinkt wordt aan de grootste clubs, maar niet mag vertrekken. Al lijkt dat voor Joakim Maehle geen probleem...

Dortmund, Bayern, Manchester United... Dat zijn clubs waar iedere speler van droomt. "Ik weet daar echt niks van", beweert hij in HBvL. "Ik moet het allemaal lezen in de media. Ik heb mijn manager gevraagd om mij pas lastig te vallen, als de belangstelling gemeend is. Tot nu toe heb ik nog niks gehoord. Ik ben er niet mee bezig. Ik ben blij om terug te zijn in Genk.”

Maehle is dus niet van plan om een transfer te forceren, zoals zijn maatje Malinovskyi. "Ik heb Mali maandag nog gesproken. Hij was even hartelijk als anders. Hier op de stage is hij alvast geen topic. Er wordt niet over gesproken. Ik begrijp dat Ruslan ambitieus is", toont de rechtsachter begrip. 

"Of zoiets ook met mij kan gebeuren? Ach. We zien wel als er een serieus bod komt. Dan zal mijn manager daarover praten met Genk. Dat ik gemaakt ben voor de Premier League? Pfff, de club interesseert mij meer dan de competitie. Als een team uit Duitsland, Spanje of Italië een goed project voor mij heeft, zal dat de doorslag geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties